Daphne deckers 3 boeken om bij te schaterlachen !

3 boeken van Daphne Deckers

Echt hele leuke boeken... ik heb regelmatig dubbel gelegen van het lachen tijdens het lezen. Heel herkenbaar en ze weet het zo leuk onder woorden te brengen.

De geboorte van een moeder
In dit boek beschrijft de bekende Daphne Deckers op een openhartige wijze haar ervaringen tijdens haar twee zwangerschappen en bevallingen. Haar verhaal vormt een terugblik op deze twee ervaringen, verdeeld in vijf hoofdstukken. Tevens maakt ze een vergelijking tussen haar ervaringen en de gewoontes van vroeger. Tussendoor wordt uitgebreide medische en praktische informatie gegeven. Het geheel wordt geillustreerd door vele voor zich sprekende zwart-witfoto's. Achterin bevindt zich een apart hoofdstuk over gezond eten na de bevalling om weer snel fit te worden. Verder is er een lijst met geraadpleegde bronnen. Dit boekje is als leuke aanvullende literatuur, waarbij het accent niet ligt op medische informatie, zeer aan te bevelen.

Decksels!
is de tweede columnbundel van duizendpoot Daphne Deckers. 65 van haar beste columns uit TV Weekeinde van De Telegraaf zijn gebundeld in deze nieuwe uitgave. Met veel humor beschrijft Deckers niet alleen haar leven als moeder van twee kinderen, maar ook allerlei opvallende zaken uit het nieuws. Van broccolibillen tot 'de plooi van het Gooi', in deze 'deckselse' bundel passeert alles de revue.

Pedagoochelen
In het voorwoord schrijft Daphne Deckers dat we momenteel worden overspoeld door een opvoedspringvloed, een tsunanny noemt ze het verschijnsel. Ouders van nu krijgen middels opvoedprogramma's vooral te horen dat ze niks van opvoeden terecht brengen. Voor Deckers is het belangrijk om bij het opvoeden de humor ervan te blijven inzien en plezier te beleven aan de kinderen. Vervolgens beschrijft ze, ingedeeld in drie leeftijdsgroepen (de vier-, vijf- en zesjarige), de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van kinderen. Met vele anekdotes over haar eigen kinderen, praktische informatie, citaten (van onder meer Youp van 't Hek, Ellen van Langen, Madonna en Thomas Rosenboom), observaties, resultaten van onderzoek etc.


Alle drie de boeken in 1 koop 19,- ophalen is prima versturen kan ook .. dan komen er nog verzendkosten bij.

Vergeet niet bij mijn andere advertenties te kijken voor nog meer moois!
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Zwangerschap boeken