Vier mooie en leuke boeken over zwangerschap en baby's

Vier geweldige boeken over zwangerschap en ba'by's. De boeken verkeren in nieuwstaat !

Baby's - Desmond Morris
In dit boek wordt op een heel originele, ook komische, wijze uitleg gegeven over het gedrag van baby's rondom de geboorte en over gewoontes en gebruiken; bovendien wordt er antwoord gegeven op de meest daarover gestelde vragen. Van veel algemene gebruiken wordt de oorsprong beschreven. De bekende auteur heeft een uitgebreide studie gemaakt over het gedrag van mens, dier en nu ook over baby's. Dunne schreefloze letter, die het lezen ietwat vermoeiend maakt; geen illustraties. Bijna alle onderwerpen komen in 58 korte items aan de orde. Achterin bevindt zich een trefwoordenregister. Een leuk naslagwerk voor ieder die met baby's te maken heeft.

Zwangerschap van dag tot dag
Zwangerschap van dag tot dag geeft een chronologisch overzicht van de ontwikkeling van het embryo vanaf het prilste begin tot aan de dag van de bevalling . Aan de hand van schitterende kleurenfoto's van Lennart Nilsson en duidelijke illustraties kunt u de eerste negen maanden van uw kind in woord en beeld op de voet volgen.

Weleda's babyboek - I. van der Duijn-Schouten
Dit boek is een praktische gids over zwangerschap, kraamtijd en babytijd. De auteur, Ineke van der Duijn Schouten, schrijft over de periodes die je in je zwangerschap doormaakt en over wat er lichamelijk en geestelijk allemaal met je kan gebeuren. In elk hoofdstuk wordt eerst ingegaan op de achtergronden van natuurlijke verzorging voor jezelf en je kind, daarna volgen praktische tips en talloze ervaringen van kraamverzorgsters, verpleegkundigen, artsen en ouders. Kortom, een kleurrijk boek om bij de hand te hebben, vol ideeën en adviezen.

De mooiste kinderliedjes, versjes en rijmpjes
In dit boek staan een heleboel kinderliedjes, versjes en rijmpjes die je vast nog kent van je eigen kindertijd.
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Zwangerschap boeken