Marjon Labordus Het Groter Groeien Praktijk Boek

en kind grootbrengen gaat bij de meeste ouders vanzelf. Maar af en toe kunnen ze wel wat tips gebruiken. En van wie kunnen die nou beter komen dan van de deskundigen bij uitstek: andere ouders! Dit boek staat boordevol praktische tips van ouders, voor ouders over allerhande onderwerpen. Hoe je je peuter aan het eten krijgt, wat je moet doen met slechte slapertjes, wat de beste aanpak is om je kind zindelijk te krijgen, hoe je de speen kunt afwennen, hoe je moet omgaan met 'goede raad' van anderen, vakantie- of slecht weer tips, nog een jaartje kleuteren of niet: je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het!
De tips zijn verzameld door Marjon Labordus, zelf moeder van twee zonen en een dochter, en al jarenlang redacteur van Groter Groeien, het blad van ouders, voor ouders van kinderen van 0 tot 8 jaar.
Recensie(s)NBD|Biblion recensie
De redactie van 'Groter groeien' geeft uitleg en inspiratie aan ouders met jonge kinderen. De tips en voorbeelden zijn verzameld en opgeschreven door een moeder die zelf kinderen heeft in deze leeftijdsgroep. De leeftijdsgroep is vanaf de zwangerschap tot circa 11 jaar. Het boek is qua inhoud duidelijk geschreven en geeft inzicht in vaak verrassende achtergronden van ontstane rages. Maar de uitvoering van het boek, daar moet men zich wel even voor in zetten. De kleine letter, maar vooral ook de teksten in gele kaders zijn erg onduidelijk om te lezen. Jonge ouders met kleine kinderen vinden hier veel tips, voorbeelden en adviezen van andere ouders.

nieuw
bieden excl. verzendkosten, verzendkosten koper
boekhandeldeoorsprong
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Zwangerschap boeken