Leven voor de geboorte - Peter Nathanielsz.

Aangeboden: Leven voor de geboorte - Peter Nathanielsz. Prijs: € 7,00

Leven voor de geboorte - Peter Nathanielsz.
Over het wonder van onze prenatale oorsprong.
Forum - in prima staat.

Leven voor de geboorte beschrijft het ontstaan en de ontwikkeling van het kind in de baarmoeder, vanaf de conceptie tot aan de geboorte.
Peter Nathanielsz is bioloog en gynaecoloog en doet al dertig jaar onderzoek naar de geheimen van de foetale ontwikkeling. In 1991 toonde hij, samen met zijn collega Thomas McDonald, als eerste aan dat de hersenen van het nog ongeboren kind de signalen geven die het geboorteproces op gang doen komen. Een revolutionaire ontdekking. Immers, wanneer bekend is hoe een geboorte in gang wordt gezet, kan aansluitend worden onderzocht hoe in sommige gevallen een vroeggeboorte kan worden voorkomen.
Zo geeft de auteur tal van voorbeelden, niet alleen van de groei en ontwikkeling van het kind in de baarmoeder, maar ook van het onderzoek dat aan die kennis is voorafgegaan en van het gebruik dat de gynaecologie daarvan maakt.

De lezer vindt in Leven voor de geboorte antwoord op vragen als:



  • Waarom maakt de foetus ademhalingsbewegingen?
  • Waarom stopt de foetus bij zuurstofgebrek met die ademhalingsbewegingen?
  • Wat is de functie van de placenta, ons enige wegwerporgaan?
  • Weet de foetus iets van tijd?
  • Gebeurt er al voor de geboorte iets dat voorbeschikt tot wiegedood?Leven voor de geboorte is fascinerende lektuur voor aanstaande ouders, vroedvrouwen en artsen - en voor al diegenen die het leven in de baarmoeder zelf hebben meegemaakt.De verzendkosten, welke 2,40 euro bedragen, zijn voor de koper.Bekijk ook alle andere advertenties vam adverteerder!!! Samenvatting Leven voor de geboorteZwangerschap en opvoeding algemeen (populair), Nederlandstalig. ISBN 9789022518281. Andere.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Zwangerschap boeken