De boeken van Beatrijs Smulders

Aangeboden: De boeken van Beatrijs Smulders Prijs: Zie omschrijving

Beatrijs Smulders is de bekendste verloskundige van Nederland en in die hoedanigheid heeft zij de afgelopen 30 jaar een prominente rol gespeeld in de verloskundige zorg in Nederland. Via de media deelt zij zo breed mogelijk haar ervaringen als verloskundige én als moeder over alles wat te maken heeft met zwangerschap en de belangrijke tijd erna. Jarenlang was zij vaste columnist in bladen als Ouders van Nu en Kinderen. Zij ontwikkelde zich tot een internationaal bekende voorvechtster van de Nederlandse verloskunde. Daarnaast is ze directeur van het door haar opgerichte Geboortecentrum en doet nog steeds bevallingen.

'De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling'
Of het nu je eerste kind is of je vierde, iedere zwangere of net bevallen vrouw is wel eens onzeker en zoekt bevestiging en antwoorden. Beatrijs Smulders, de bekendste verloskundige van Nederland, deelde haar rijke kennis en ervaring met vele verloskundigen en gynaecologen en verzamelde talrijke antwoorden in één boek vol tips en adviezen. In 'De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling' worden in drie delen (voorbereiding, zwangerschap, bevalling en kraamtijd) 312 vragen beantwoord. Perfect ter relativering van het nodige gepieker en de zorgen die zwanger zijn nu eenmaal met zich meebrengt. Voor de zwangere vrouw en haar partner is dit ultieme opzoekboek een verademing en daarom een supercadeau!

'Veilig Zwanger Agenda'
Een gewone werkagenda waar je al je afspraken in kwijt kunt. Tussen de bedrijven door kijk je even hoe het staat met de ontwikkeling van je kind, lees je de gouden tip van de week en kun je je ervaringen over je zwangerschap kwijt. De agenda is een steun in de rug en maakt een onvergetelijk document over het eerste jaar van het bestaan van je baby.
Beatrijs Smulders,
ISBN 978 90 215 3762 7, € 16,50

'Agenda voor het eerste jaar na de bevalling'
Deze agenda begint met je eigen verhaal van je bevalling en eindigt op de eerste verjaardag van je kind. In deze agenda schrijf je alle belangrijke ervaringen op en zo wordt het een onvergetelijk 'gouden document'van het eerste levensjaar van je kind.
Beatrijs Smulders,
ISBN 978 90 215 4077 1, € 16,50

Alle boeken van Beatrijs zijn te bestellen op www.beatrijssmulders.nl. Deze website bevat bovendien veel interessante, zinvolle en leuke informatie en filmpjes voor aanstaande en jonge ouders.

Beatrijs Smulders schreef bovendien drie fantastische 'Veilig'-boeken over de ongelooflijke ervaring van het zwanger zijn, de heftigheid van de bevalling en het besef dat het leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Deze bestsellers, te weten 'Veilig zwanger', 'Veilig bevallen' en 'Veilig door de kraamtijd' zijn vanaf nu weer verkrijgbaar, volledig herzien en met prachtige nieuwe omslagen. Ze staan vol met tips, geruststellende informatie, maar vooral ook met andermans verhalen, die lezers doen constateren: 'Hé, dat heb ik ook… ik ben niet de enige!' Zie daarvoor de advertentie 'De Veilig-boeken van Beatrijs Smulders' of bezoek haar website www.beatrijssmulders.nl.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Zwangerschap boeken