inspelen op baby's en peuters

Aangeboden: inspelen op baby's en peuters Prijs: Bieden

De ervaringen die een kind in zijn allereerste levensjaren opdoet, vormen de basis voor zijn verdere ontwikkeling. Vooral de ontwikkeling van zelfvertrouwen, van een gevoel van veiligheid en van interesse en plezier in het leren van nieuwe dingen is sterk afhankelijk van de manier waarop ouders en andere vaste verzorgers vanaf de geboorte met het kind omgaan.
Dit boek - al ruim vijftien jaar in gebruik maar nog steeds actueel - is bestemd voor ouders en al diegenen die werkzaam zijn in crèches, speelzalen en kinderdagverblijven, en omgaan met baby's en peuters van nul tot anderhalf jaar. Stap voor stap wordt de ontwikkeling van het kind beschreven met daaraan gekoppeld een groot aantal praktische tips en spelletjes die bij die ontwikkeling aansluiten.
Het voornaamste doel van het boek is bij te dragen aan het plezier dat opvoeders en kinderen aan elkaar beleven, en zo de ontwikkeling van baby's en peuters te bevorderen. Deze herziene uitgave kwam tot stand in samenwerking met Bohn Stafleu Van Loghum.

De auteur:
Dr. Marianne Riksen-Walraven is ontwikkelingspsychologe en verbonden aan de Vakgroep Onwikkelingspsychologie van de Universiteit van Nijmegen.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Zwangerschap boeken